Corona virus ! " DCG helpt mee en geeft 10% korting op je bestelling! ". Gebruik de code JYNZ3ZG75QUw online systemen controleren op kwetsbaarheden?

Vertrouw op ThreadStone
Steeds vaker worden de digitale ‘deuren’ van organisaties gebruikt door criminelen om in te breken. Hackers en cybercriminelen worden steeds handiger in het binnendringen van systemen en het stelen of doorspelen van informatie. Met onze geavanceerde ThreadScan controleert u uw online systemen periodiek op mogelijke kwetsbaarheden, zodat u gericht maatregelen kunt treffen. Met ThreadScan kunt u vertrouwen op de meest betrouwbare, state of the art oplossing om uw onderneming te beveiligen tegen cybercriminelen. Scannen gebeurt online, zonder dat het uw activiteiten hindert. Al uw apparaten en systemen die gekoppeld zijn aan internet kunnen worden getest op mogelijke kwetsbaarheden.

ThreadScan in het kortSiteLock

Website beveiliging en bescherming

SiteLock uitgebreide websitebeveiligingssoftware beschermt uw website tegen kwaadaardige cyberdreigingen. Dit omvat bescherming van uw sitecode en webapplicaties. Afhankelijk van het beveiligingspakket van uw website ontvangt u dagelijkse websitescans, geautomatiseerde verwijdering van malware en patching van kwetsbaarheden, en een firewall voor webtoepassingen om te voorkomen dat schadelijk verkeer uw site binnenkomt.