Je kunt via Boxu Drive vrijwel elk soort bestand uploaden dat je maar wilt. Er zijn echter wat uitzonderingen (voornamelijk 'hidden files') die vanwege veiligheidsoverwegingen standaard in de code van de Boxu Drive desktopapplicatie zijn geblokkeerd. Deze bestandstypen kunnen hierdoor niet gesynchroniseerd worden als je gebruik maakt van de desktopapplicatie.

De bestanden kunnen wel zonder problemen worden geüpload wanneer je gebruik maakt van de Boxu Drive webinterface of wanneer je Boxu Drive als netwerkschijf hebt ingesteld.

In dit artikel vind je een overzicht van alle bestandsextensies die geblokkeerd worden in Boxu Drive desktopapplicatie:

• .~lock.*
  • ~*.tmp
  • ]Icon\r*
  • ].DS_Store
  • ].ds_store
  • ]Thumbs.db
  • ].TemporaryItems
  • ].Trashes
  • ].DocumentRevisions-V100
  • .fseventd
  • .apdisk
  • .htaccess
  • .*.sw?
  • desktop.ini
  • *.part
  • *.filepart
  • *.crdownload
  • *.kate-swp
  • *.gnucash.tmp-*
  • .sync.ffs_db