Webdav gebruiken met mijn Boxu Drive account

Je kan je Boxu Drive account ook benaderen via WebDav.

Hierdoor heb je toegang tot je data maar staat deze niet lokaal op je laptop / PC.

Helaas bieden Windows en MAC vanuit het besturingssysteem geen geweldige oplossing en wordt dit dan ook vaak als traag ervaren. Wij hebben een betaalde oplossing gevonden die de WebDav functionaliteit bied en tevens een goede gebruikerservaring bied.

Wij adviseren om gebruik te maken van https://mountainduck.io/

Met deze oplossing kun je eenvoudig een WebDav configureren met Boxu Drive en word deze dan als netwerk schijf gekoppeld.

Configuratie:

Wanneer je Mountain Duck hebt geinstalleerd dan kun je met de volgende gegevens een WebDav koppeling maken.

Let op dat je hier je eigen gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt.
Wanneer je 2weg authenticatie aan hebt staan dien je in Boxu Drive een app wachtwoord aan te maken.

Heb je ondersteuning nodig met het configureren dan kun je een ticket aanmaken via de portal.