Hoe activeer ik twee-factor authenticatie voor mijn Boxu Drive Account?

Doorloop de volgende stappen om twee-factor Autenticatie in te schakelen.

Stap1

Log in met jouw account op https://nl-pub01.boxucloud.nl

Ga vervolgens naar je persoonlijke instellingen.

Vanuit die pagina klik je op Twee-factor Authenticatie en klik je op inschakelen.
Hierna zie je de volgende afbeelding. Deze code kun je scannen met de Google Authenticator App voor op je mobiele telefoon of tablet.

Zodra je de code gescand hebt zal er een code verschijnen, deze zal ingevoerd moeten worden in het veld met de text Authenticatiecode, hierna klik je op de knop verifiëren.
Vervolgens verdwijnt de code en is TOTP geactiveerd.

Genereer een code voor je clients

Zodra TOTP is geactiveerd zul je codes moeten genereren voor de volgende clients:

• Windows Client
  • MacOSX Client
  • iOS Client
  • Linux Client
  • WebDAV

De code kun je met de volgende stappen aanmaken:

Klik vanuit je persoonlijke instelingen op Beveiliging

Vul in het veld “Appnaam” de naam in van de app die een code nodig heeft, bijvoorbeeld Windows client
Klik vervolgens op de knop “Creëer een nieuwe app wachtwoord”

Vervolgens kun je de gegenereerde code kopieren en plakken in de client en klik je zodra je klaar bent op de knop “Gedaan”