Corona virus ! " DCG helpt mee en geeft 10% korting op je bestelling! ". Gebruik de code JYNZ3ZG75Q
Office365

Ben je op zoek naar een Office365 oplossing. Klik op de knop om naar de Office365 diensten te gaan.


Bekijk Office365 diensten

Wanneer je een voordelige oplossing zoekt dan adviseren wij DCG E-mail.

Ook voor Spamfilter oplossing kun je  terecht bij DCG!


MX-Relay beschermt elk moment van de dag e-mail. Gedreven door het feit dat online aanvallen nog steeds beginnen met één simpele e-mail. Deze aanvallen kunnen uiteindelijk bedrijfsactiviteiten verstoren, financiële schades veroorzaken en zelfs de bedrijfsintegriteit in gevaar brengen.

Door de combinatie van zeer betrouwbare en bewezen technologieën en de jarenlange ervaring van onze spamexperts, heeft MX-Relay een assortiment van hoogwaardige e-mail beveiligingsoplossingen samengesteld om u hiertegen te beschermen.

Van hoog ontwikkelde diensten om beveiligingsbewustzijn binnen organisaties te vergroten, tot het introduceren van slimme anti-spam diensten, e-mail archivering en back-up mogelijkheden van uw totale mailomgeving. Alles is binnen 5 minuten “up and running” en klaar voor gebruik. U hoeft geen hardware of software te installeren en het is 100% cloud.

         BitTitan MSPComplete Services

BitTitan® stelt IT-serviceprofessionals in staat om cloudtechnologieën met succes te implementeren en beheren via automatisering. Terwijl MigrationWiz® de toonaangevende SaaS-oplossing is voor postbus-, document- en openbare mapmigraties tussen een breed scala aan bronnen en bestemmingen, is MSPComplete® een automatiserings- en beheerplatform voor IT-services waarmee IT-professionals automatisering met één klik kunnen implementeren voor iedereen van hun behoeften aan dienstverlening.