Corona virus ! " DCG helpt mee en geeft 10% korting op alle diensten! ". Gebruik de code JYNZ3ZG75Q

Cookieverklaring

Dutch Cloud Group maakt gebruik van cookies

U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Via onze cookieverklaring kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken. We gebruiken cookies om:

 

Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services)

Cookies zijn kleine tekstbestanden met informatie over die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen via een webbrowser. Cookies bevatten op zichzelf geen persoonsgegevens, maar zijn vaak voorzien van een uniek identificatienummer, waardoor op individueel niveau geanonimiseerde meta-gegevens kunnen worden gekoppeld. Cookies worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig. Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina‚Äôs worden weergegeven.

Via de cookieverklaring op onze website kunt u zien welke cookies we gebruiken en uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken. In ons privacybeleid vindt u meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.dutchcg.nl. De volgende aanbieders maken gebruik van cookies op dutchcg.nl: WordPress, Cookiebot, Google, Linkedin, Facebook, Youtube.

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Voorkeuren

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat de website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website.

Statistieken

Statistische cookies helpt Dutch Cloud Group als eigenaar van de website om te begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren, zoals navigatie en klikken door de website.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weer te geven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. cookies zijn altijd geanonimiseerd en online gedrag is nooit te herleiden op persoonsgegevens.

Niet geclassificeerd

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

In- en uitschakelen van cookies

U kunt kiezen of u cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kunt u de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd (bekijk uw browser hulp pagina voor exacte instructies).

Het is mogelijk om toestemming voor het gebruik van cookies in te trekken, dat kan vlak boven de lijst met cookies.

Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kunt u de handleiding van uw browser raadplegen.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Het versienummer en laatste publicatiedatum staan bovenaan deze pagina vermeldt. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht u klachten hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, meldt dit dan via het onderstaande formulier. Op grond van de Algemene Verordening Gegegevensverwerking, hebben organisaties vervolgens 4 weken de tijd om aan al uw verzoeken te voldoen, maar wij streven ernaar dit met onmiddellijke ingang te doen. Na deze periode heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Trustpilot

Laatste nieuws