DCG E-mail 1

€0,99 EUR/maand


1 GB e-mailruimte
10 mailboxen
Onbeperkt aliassen

DCG E-mail 2

€2,10 EUR/maand


3 GB e-mailruimte
30 mailboxen
Onbeperkt aliassen

Zimbra Mail Service

Vanaf
€2,50 EUR/maand

  • Met Zimbra Mail heeft u een zakelijke e-mail oplossing die uitstekend gecombineerd kan worden met een Boxu Drive account, Mailbox formaat 50GB, Aantal distributiegroepen: 200, Aantal aliassen: 200

SpamExperts Incoming Scanning

€2,66 EUR/maandSpamExperts software voor inkomende filtering biedt volledige inboxbescherming tegen spam, virussen en malware met behulp van geavanceerde algoritmen en methoden voor detectie van spampatronen.

SpamExperts Outgoing Scanning

€2,66 EUR/maand


Uitgaande e-mailfiltering voorkomt dat IP's op de zwarte lijst worden gezet omdat spam onbewust via een gecompromitteerde account wordt verzonden, waardoor volledige netwerkbescherming en IP-reputatie wordt geboden.

SpamExperts Email Archiving

€3,99 EUR/maand


De Email Archiving-oplossing biedt bulkopslaglicenties of archiveringsunits op basis van opslagvereisten (GB) om e-mail veilig te archiveren voor back-up- en nalevingsdoeleinden.

SpamExperts Incoming & Archiving Bundle

€6,21 EUR/maand


SpamExperts Inkomende filtering en e-mailarchivering biedt een volledige inboxbescherming tegen spam, virussen, malware en bulkopslaglicenties of archiveringsunits op basis van opslagvereisten (GB), om e-mail veilig te archiveren voor back-up- en nalevingsdoeleinden.

SpamExperts Outgoing & Archiving Bundle

€6,21 EUR/maand


SpamExperts Uitgaande filtering en e-mailarchivering voorkomen dat IP's op de zwarte lijst komen met volledige netwerk-, IP-reputatiebescherming en bulkopslaglicenties of archiveringsunits op basis van opslagvereisten (GB), om e-mail veilig te archiveren voor back-up- en nalevingsdoeleinden.

SpamExperts Incoming & Outgoing Bundle

€5,31 EUR/maand


SpamExperts Inkomende en uitgaande filtering biedt volledige inboxbescherming tegen spam, virussen en malware en voorkomt dat IP's op de zwarte lijst komen met volledige netwerk- en IP-reputatiebescherming.

SpamExperts Incoming, Outgoing & Archiving Bundle

€9,30 EUR/maand


Het complete pakket e-mailbeveiliging met inkomende en uitgaande volledige inboxbescherming, samen met archiveren zodat u nooit meer een e-mail verliest. Krijg het hoogste niveau van netwerk- en IP-reputatiebescherming en gegarandeerde integriteit en continuïteit voor e-mails.

Comodo Personal Authentication Basic Certificate

€0,91 EUR/maandComodo Personal Authentication Certificates (CPAC Basics) zijn eenvoudige en betaalbare oplossingen die worden gebruikt om zakelijke communicatie te beveiligen. Met deze certificaten kunt u e-mailcommunicatie coderen en digitaal ondertekenen, tweefactorauthenticatie van gebruikers en werknemers bieden, belangrijke bedrijfsdocumenten beveiligen die over het netwerk worden verzonden en authenticeren om te zorgen dat ze toegang hebben tot online servers. View Full Product Details

Comodo Personal Authentication Pro Certificate

€2,54 EUR/maandComodo Personal Authentication Certificates (CPAC Pro) zijn eenvoudige en betaalbare oplossingen die worden gebruikt om zakelijke communicatie te beveiligen. Met deze certificaten kunt u e-mailcommunicatie coderen en digitaal ondertekenen, tweefactorauthenticatie van gebruikers en werknemers bieden, belangrijke bedrijfsdocumenten beveiligen die over het netwerk worden verzonden en authenticeren om te zorgen dat ze toegang hebben tot online servers View Full Product Details

Comodo Personal Authentication Enterprise Certificate

€3,55 EUR/maandComodo Personal Authentication Certificates (CPAC Enterprise) zijn eenvoudige en betaalbare oplossingen die worden gebruikt om zakelijke communicatie te beveiligen. Met deze certificaten kunt u e-mailcommunicatie coderen en digitaal ondertekenen, tweefactorauthenticatie van gebruikers en werknemers bieden, belangrijke bedrijfsdocumenten beveiligen die over het netwerk worden verzonden en authenticeren om te zorgen dat ze toegang hebben tot online servers View Full Product Details