Office 365

Vanaf
€0,00 EUR/maand


Office 365 is het vertrouwde Office waar je graag mee werkt. Op je favoriete apparaten, wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Naast vertrouwde programma’s, zoals Word en Outlook, bevat het ook apps waarmee je beter communiceert, samenwerkt en meer voor elkaar krijgt. Dankzij de flexibiliteit van de cloud kun je altijd bij je bestanden, op je computer op kantoor of je laptop thuis. Met Office 365 zijn je documenten altijd up-to-date en deel je ze waar en wanneer je maar wilt.

Zimbra Mail Service

Vanaf
€2,50 EUR/maand

  • Met Zimbra Mail heeft u een zakelijke e-mail oplossing die uitstekend gecombineerd kan worden met een Boxu Drive account, Mailbox formaat 50GB, Aantal distributiegroepen: 200, Aantal aliassen: 200

SpamExperts Inkomend scannen

€2,66 EUR/maandSpamExperts Incoming Filtering-software biedt volledige inbox beveiliging tegen spam, virussen en malware met behulp van geavanceerde algoritmen en detectiemethoden voor spampatronen.

SpamExperts Outgoing Scanning

€2,66 EUR/maandUitgaande e-mailfiltering voorkomt dat IP's op de zwarte lijst worden gezet omdat spam onbewust via een gecompromitteerde account wordt verzonden, waardoor volledige netwerkbescherming en IP-reputatie wordt geboden.

SpamExperts Email Archiving

€3,99 EUR/maandDe Email Archiving-oplossing biedt bulkopslaglicenties of archiveringsunits op basis van opslagvereisten (GB) om e-mail veilig te archiveren voor back-up- en nalevingsdoeleinden.

SpamExperts Incoming & Archiving Bundle

€6,21 EUR/maandSpamExperts Inkomende filtering en e-mailarchivering biedt een volledige inboxbescherming tegen spam, virussen, malware en bulkopslaglicenties of archiveringsunits op basis van opslagvereisten (GB), om e-mail veilig te archiveren voor back-up- en nalevingsdoeleinden.

SpamExperts Outgoing & Archiving Bundle

€6,21 EUR/maandSpamExperts Uitgaande filtering en e-mailarchivering voorkomen dat IP's op de zwarte lijst komen met volledige netwerk-, IP-reputatiebescherming en bulkopslaglicenties of archiveringsunits op basis van opslagvereisten (GB), om e-mail veilig te archiveren voor back-up- en nalevingsdoeleinden.

SpamExperts Incoming & Outgoing Bundle

€5,31 EUR/maandSpamExperts Inkomende en uitgaande filtering biedt volledige inboxbescherming tegen spam, virussen en malware en voorkomt dat IP's op de zwarte lijst komen met volledige netwerk- en IP-reputatiebescherming.

SpamExperts Incoming, Outgoing & Archiving Bundle

€9,30 EUR/maandHet complete pakket e-mailbeveiliging met inkomende en uitgaande volledige inboxbescherming, samen met archiveren zodat u nooit meer een e-mail verliest. Krijg het hoogste niveau van netwerk- en IP-reputatiebescherming en gegarandeerde integriteit en continuïteit voor e-mails.

Comodo Personal Authentication Basic Certificate

€0,91 EUR/maandComodo Personal Authentication Certificates (CPAC Basics) zijn eenvoudige en betaalbare oplossingen die worden gebruikt om zakelijke communicatie te beveiligen. Met deze certificaten kunt u e-mailcommunicatie coderen en digitaal ondertekenen, tweefactorauthenticatie van gebruikers en werknemers bieden, belangrijke bedrijfsdocumenten beveiligen die over het netwerk worden verzonden en authenticeren om te zorgen dat ze toegang hebben tot online servers. View Full Product Details

Comodo Personal Authentication Pro Certificate

€2,54 EUR/maandComodo Personal Authentication Certificates (CPAC Pro) zijn eenvoudige en betaalbare oplossingen die worden gebruikt om zakelijke communicatie te beveiligen. Met deze certificaten kunt u e-mailcommunicatie coderen en digitaal ondertekenen, tweefactorauthenticatie van gebruikers en werknemers bieden, belangrijke bedrijfsdocumenten beveiligen die over het netwerk worden verzonden en authenticeren om te zorgen dat ze toegang hebben tot online servers View Full Product Details

Comodo Personal Authentication Enterprise Certificate

€3,55 EUR/maandComodo Personal Authentication Certificates (CPAC Enterprise) zijn eenvoudige en betaalbare oplossingen die worden gebruikt om zakelijke communicatie te beveiligen. Met deze certificaten kunt u e-mailcommunicatie coderen en digitaal ondertekenen, tweefactorauthenticatie van gebruikers en werknemers bieden, belangrijke bedrijfsdocumenten beveiligen die over het netwerk worden verzonden en authenticeren om te zorgen dat ze toegang hebben tot online servers View Full Product Details