Inkomend scannen

2,66 EUR/maand

SpamExperts Incoming Filtering-software biedt volledige inbox beveiliging tegen spam, virussen en malware met behulp van geavanceerde algoritmen en detectiemethoden voor spampatronen.

Outgoing Scanning

2,66 EUR/maand

Uitgaande e-mailfiltering voorkomt dat IP's op de zwarte lijst worden gezet omdat spam onbewust via een gecompromitteerde account wordt verzonden, waardoor volledige netwerkbescherming en IP-reputatie wordt geboden.

Email Archiving

3,99 EUR/maand

De Email Archiving-oplossing biedt bulkopslaglicenties of archiveringsunits op basis van opslagvereisten (GB) om e-mail veilig te archiveren voor back-up- en nalevingsdoeleinden.

Incoming & Archiving Bundle

6,21 EUR/maand

SpamExperts Inkomende filtering en e-mailarchivering biedt een volledige inboxbescherming tegen spam, virussen, malware en bulkopslaglicenties of archiveringsunits op basis van opslagvereisten (GB), om e-mail veilig te archiveren voor back-up- en nalevingsdoeleinden.

Outgoing & Archiving Bundle

6,21 EUR/maand

SpamExperts Uitgaande filtering en e-mailarchivering voorkomen dat IP's op de zwarte lijst komen met volledige netwerk-, IP-reputatiebescherming en bulkopslaglicenties of archiveringsunits op basis van opslagvereisten (GB), om e-mail veilig te archiveren voor back-up- en nalevingsdoeleinden.

Incoming & Outgoing Bundle

5,31 EUR/maand

SpamExperts Inkomende en uitgaande filtering biedt volledige inboxbescherming tegen spam, virussen en malware en voorkomt dat IP's op de zwarte lijst komen met volledige netwerk- en IP-reputatiebescherming.

Incoming, Outgoing & Archiving Bundle

9,30 EUR/maand

Het complete pakket e-mailbeveiliging met inkomende en uitgaande volledige inboxbescherming, samen met archiveren zodat u nooit meer een e-mail verliest. Krijg het hoogste niveau van netwerk- en IP-reputatiebescherming en gegarandeerde integriteit en continuïteit voor e-mails.