De laagste prijs voor Office365, alleen bij Dutch Cloud Group

Over Dutch Cloud Group

Dutch Cloud Group is een Nederlands cloud leverancier dat servers, cloudoplossingen en hostingcapaciteit aanbiedt aan bedrijven over de hele wereld. Alles draait bij ons om persoonlijke aandacht.

Juist wanneer het gaat om technische producten is het belangrijk dat de klant de werking volledig begrijpt. Daarom krijgt iedereen persoonlijke ondersteuning bij onze producten en diensten, ongeacht of iemand klant is of niet.


De visie van Dutch Cloud Group


Dutch Cloud Group streeft ernaar moderne technologie beschikbaar te maken voor alle bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare oplossingen die de samenwerking binnen een organisatie verbetert.

Met persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat bedrijven, zonder te beschikken over de technische kennis, gebruik kunnen maken van deze oplossingen.

In de komende jaren zullen wij blijven zoeken naar de beste partners om bij onze klanten nog meer diensten aan te kunnen bieden en op deze manier meer mogelijkheden beschikbaar te maken voor een totale cloud ervaring zonder in te leveren op veiligheid.


Onze contactgegevens

Dutch Cloud Group

Veenland 29
2291 NS  Wateringen
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)88 100 2080
E-mail: info@dutchcg.nl

KvK Nummer: 58677054
BTW Nummer: NL853135617.B02

Trustpilot

Laatste nieuws